نوشته شده توسط : computertours1

فایل‌های پی دی اف (PDF) را امروز باید به عنوان یکی از پرکاربردترین فایل‌ها در سراسر اینترنت دانست که مخصوصا در زمان استفاده از کامپیوتر (و نه پلتفرم‌های موبایل)، کارایی بالایی دارند. در زمان تولید یک کار چاپی بسیار باکیفیت، ایجاد یک سند برای استفاده به صورت آنلاین، آرشیو داده‌های قدیمی و یا ترکیب چندین فرمت مختلف فایل اعم از متن، عکس، اشکال مختلف و دیگر موارد، هر کاربر نیاز فوق‌العاده‌ای به استفاده از فایل‌های پی دی اف پیدا می‌کند. با وجود داشتن مزایای فراوان، یکی از ایرادات اساسی و بسیار مهمی که به فایل‌های پی دی اف وارد می‌شود، قابلیت پایین آن‌ها به منظور ویرایش است که کاربران را زیاد درگیر خود می‌کند. با توجه به همین نیاز، به معرفی 5 مورد از برترین برنامه های ویرایش پی دی اف در پلتفرم ویندوز کامپیوتر می‌پردازیم.

هر یک از برنامه های ویرایش پی دی اف در یک زمینه متخصص هستند

در مقایسه با دیگر انواع فرمت‌های ایجاد اسناد همچون فرمت‌های استاندارد مایکروسافت آفیس، پی دی اف‌ ها قابلیت ویرایش پایینی دارند. البته در بسیاری از مواقع، کاربران به منظور جلوگیری از بهم ریختن فونت و دیگر قسمت‌های یک سند همانند آفیس ورد (Ofiice Word)، خروجی آن را در قالب پی دی اف می‌گیرند که از جمله مزایای استفاده از این نوع فایل است. اما اگر کاربری به جز خروجی پی دی اف، به فرمت دیگری از سند دسترسی نداشته باشید، در تغییر محتویات آن با مشکل روبه‌رو می‌شود که خوشبختانه با استفاده از برنامه های ویرایش پی دی اف قابل رفع است. با کلیک بر روی نام هر نرم افزار ویرایش پی دی اف، به صفحه مربوط به آن در وب سایت سازنده منتقل می‌شوید.
PDF Booklet

← ویژگی‌ کلیدی : ایجاد جزوات در قالب پی دی اف

به عنوان یکی از کاربردی‌ترین برنامه های ویرایش پی دی اف باید به پی دی اف بوکلت (PDF Booklet) اشاره کرد که با یک هدف بسیار ساده و البته کاربری ظاهر شده است. این نرم افزار به کاربران اجازه دهد تا با استفاده از فایل‌های پی دی اف موجود، جزوات و مقالات مختلفی ایجاد کنند. PDF Booklet مخصوصا در زمانی بسیار کاربردی است که کاربر به دلیل عدم پشتیبانی پرینتر خود از اسکن چند صفحه‌ای، یک سند را در قالب چند فایل جداگانه ذخیره کرده است.

برنامه های ویرایش پی دی افکاربر می‌بایست طرح‌بندی کتابچه خود و همچنین ترتیب صفحات آن را تعیین کرده و در ادامه به برنامه اجازه دهد تا آن‌ها را به صورت مرتب با یکدیگر تلفیق کند. سپس تنها کاری که نیاز است تا انجام دهد، پرینت‌ کردن سند و سپس اتصال برگه‌های آن به یکدیگر است. اگر ابزار اتوماتیک نتیجه مورد دلخواه را نداد، این امکان وجود دارد تا صفحه‌ها را پشت و رو کرده و یا بزرگنمایی و جهت محور آن‌ها را تغییر داد.

PDF Booklet را از آنجایی در بین برنامه های ویرایش پی دی اف ذکر کردیم که علاوه بر ساخت فایل جدید، می‌توان با استفاده از آن کتابچه‌ها و جزوات کنونی را نیز ویرایش کرده و علاوه بر تغییر ترتیب صفحات، طرح‌بندی سند را تغییر داد و آن را صفحه‌آرایی کرد. می‌توان پیش از اتمام مراحل ساخت و ایجاد فایل نهایی، یک دید کلی بر تغییرات اعمال شده داشت. به محض اینکه کاربر دکمه Go را بزند، نرم افزار یک فایل جدید ایجاد کرده و نتیجه را با استفاده از نمایش‌دهنده پی دی اف داخلی خود به تصویر می‌کشد.
iLovePDF

← ویژگی‌ کلیدی : سرعت بالا در قالب‌بندی

دوست دارید تا چه کاری با نمایش‌دهنده پی دی اف خود انجام دهید؟ فایل‌های جداگانه را ادغام کنید؟ فایل‌های پی دی اف را به دیگر فرمت‌ها تبدیل کنید؟ یک واتر ماترمارک به سند کنونی اضافه کنید؟ اپلیکیشن تحت وب آی لاو پی دی اف (iLovePDF) جواب تمامی این سوالات است. iLovePDF به عنوان یکی دیگر از بهترین برنامه های ویرایش پی دی اف قادر است تا به خوبی از پس هر دستور کاربر از جمله موارد زیر بربیاید:

    ادغام چندین فایل پی دی اف
    جدا کردن فایل‌های پی دی اف و تبدیل آن‌ها به فایل‌های کوچکتر
    فشرده‌سازی فایل‌های پی دی اف به منظور ذخیره آرشیو
    تبدیل فایل‌های پی دی اف به فرمت‌های مایکروسافت آفیس نظیر ورد، اکسل، پاورپوینت و همچنین فرمت تصویر JPEG
    تبدیل فرمت‌های ورد، اکسل، پاورپونت و همچنین انواع فرمت‌های مختلف تصاویر به فایل‌های پی دی اف
    افزودن واترمارک به سند
    افزون شماره صفحه به سند
    باز کردن فایل‌های پی دی اف محافظت‌شده (Protected)
    چرخش محور و جهت نمایش اسناد

برنامه های ویرایش پی دی افتوصیه ما است این است که اگر به برنامه های ویرایش پی دی اف قدرتمند همچون iLovePDF به منظور تبدیل مداوم فایل‌های مایکروسافت آفیس به پی دی اف و بالعکس نیاز مبرم دارید، به جای تکیه بر اپلیکیشن تحت وب، یکی از نسخه‌های دسکتاپ آن را بسته به نیاز خود به ازای مبلغی پایین‌تر از 100 دلار خریداری کنید.
YACReader

← ویژگی‌ کلیدی : ویرایش گرافیک‌ها

وظیفه برنامه های ویرایش پی دی اف و اعمال آن‌ها، نباید تنها به دستکاری متون و یا ترتیب صفحات ختم شود. اگر نیاز به ویرایش خواص گرافیکی فایل‌های پی دی اف خود داشته باشید تکلیف چیست؟ احتمالا تصمیم دارید تا یک کپی اسکن‌شده از یک سند قدیمی را روشن‌تر کرده و یا می‌خواهید به یک صفحه یک کتابچه مدرسه اسکن‌شده خود کمی کنتراست اضافه کنید. اگر به تغییرات این‌چنینی بیشتر از بقیه موارد نیاز دارید، بهتر است تا در بین برنامه های ویرایش پی دی اف مستقیما به سراغ وای ای سی ریدر (YACReader) بروید.

برنامه های ویرایش پی دی افYACReader هم یک کمیک ریدر (Comic Reader) و هم یک پی دی اف ریدر بوده و به منظور کار کردن با متون و مخصوصا تصاویر به صورت بسیار کاربردی طراحی شده است. در YACReader شاهد ابزارهای کنترل روشنایی، کنترل کنتراست و همچنین کنترل گاما هستیم. در نظر داشته باشید در مقایسه با دیگر برنامه های ویرایش پی دی اف ، این نرم افزار آن‌چنان جامع و کامل نبوده و تنها یک جعبه ابزار و جعبه ویرایش در آن مشاهده می‌شوند. همانطور که می‌بینید، YACReader تنها به منظور اعمال برخی تغییرات خاص بر روی اسناد پی دی اف در نظر گرفته شده و تصمیم ندارد تا به یک ابزار همه کاره در دنیای فایل‌های پی دی اف تبدیل شود. استفاده از YACReader رایگان است.
Gaaiho Reader 4

← ویژگی‌ کلیدی : ویرایشگر متن بسیار سبک

گیهو (Gaaiho) شرکتی است که ابزارهای بسیار حرفه‌ای و متنوعی را در حوزه‌های مرتبط با فایل‌های پی دی اف ارائه می‌کند. تمامی این ابزاها، به استثنای ریدر 4 (Reader 4) به ثبت اشتراک در وب سایت شرکت نیازمندند، اما خوشبختانه استفاده از Gaaiho Reader 4 رایگان است.

با وجود ریدر (Reader) خطاب‌شدن، اپلیکیشن Gaaiho Reader 4 را باید به عنوان یکی از بهترین و سبک وزن‌ترین برنامه های ویرایش پی دی اف دانست که بسیار قدرتمندتر از یک نرم افزار ساده نمایش فایل‌های پی دی اف ظاهر می‌شود. همانند دیگر برنامه های ویرایش پی دی اف ، Gaaiho Reader 4 نیز قادر است تا اعمال پایه‌ای همچون ایجاد سند پی دی اف و یا جستجوی ساده را انجام دهد. این نرم افزار همچنین می‌تواند کند و کاش بیشتر و عمیق‌تری در فایل‌های پی دی اف داشته و با ابزارهای حاشیه‌نویسی خود کاربر را تحت تاثیر قرار دهد.

برنامه های ویرایش پی دی افدر Gaaiho Reader 4 یک ابزار نشانگر نیز مشاهده می‌شود که به کمک آن می‌توان بخشی از مطلب را حذف کرده و یا آن را به صورت تاکیدی به نمایش درآورد. ویرایشگر متن این نرم افزار قادر است تا کلمات جدیدی را به متن وارد کرده و یا کلمات موجود را به دلخواه کاربر جایگزین کند. امکان اضافه کردن جعبه متن، یادداشت، راهنما و مهر به سند وجود دارد، علاوه بر اینکه تمامی این موارد را می‌توان بر اساس فونت، سایز و همچنین استایل مورد نظر سفارشی‌سازی کرد.

همانطور که در ویژگی کلیدی نرم افزار Gaaiho Reader 4 نیز به آن اشاره کردیم، این ابزار ویرایش متن شدیدا در مقایسه با امکانات خود سبک و کم حجم است. در نظر داشته باشید برای برنامه های ویرایش پی دی اف که یکی از وظایف اصلی آن‌ها نمایش فایل‌های پی دی اف است، حجم برنامه فاکتوری بسیار مهم است، چرا که هیچ کاربری دوست ندارد تا در هر دفعه تلاش برای باز کردن یک فایل مجبور باشد تا چند ثانیه صبر کند، مخصوصا اگر شغل وی شدیدا با اسناد پی دی اف در ارتباط باشد.
Windows 10 Print to PDF

← ویژگی‌ کلیدی : ترکیب چند عکس و ذخیره به عنوان یک فایل پی دی اف

شایسته است تا در کنار نرم افزارهای مستقل یاد شده در بالا، ابزار پرینت داخلی جدیدترین نسخه ویندوز یعنی ویندوز 10 (Windows 10) را نیز در بین برنامه های ویرایش پی دی اف جای دهیم، چرا که یکی از بهترین و سریع‌ترین راهکارها به منظور ادغام چندین عکس و تبدیل آن‌ها به یک سند پی دی اف به شمار می‌رود.

پیش از همه می‌بایست تصاویر مورد نظر به منظور ادغام‌کردن را در قالب یک فولدر درآورده و آن‌ها را به همان طریقی که دوست دارید تا در فایل پی دی اف نهایی نمایش داده شوند، مرتب کنید. به این منظور احتمالا مجبور خواهید بود تا نام فایل‌ها را عوض کرده و ترتیب مورد نظرتان را به آن‌ها اعمال کنید. می‌توانید فایل‌ها را به صورت عددی از کوچک به بزرگ نام‌گذاری کنید. اکنون تمامی فایل‌ها را انتخاب کرده و سپس بر روی آن‌ها کلیک راست کنید. در ادامه گزینه “پرینت” (Print) را برگزینید.

برنامه های ویرایش پی دی افاکنون پنجره “پرینت تصاویر” (Print Pictures) در مقابلتان باز می‌شود. در گوشه بالا سمت راست پنجره، لیست کشویی را همانند تصویر پایین باز کرده و سپس گزینه “مایکروسافت پرینت تو پی دی اف” (Microsoft Print to PDF) را برگزینید.

برنامه های ویرایش پی دی اف

در ستون موجود در دست راست، می‌توانید تعداد عکس‌های مورد نظر به منظور پرینت به ازای هر صفحه را تعیین کنید. همچنین می‌بایست از تیک خوردن گزینه “جای دادن تصویر در قاب” (Fit Picture to Frame) اطمینان حاصل کنید. با این کار، گوشه‌های تصاویر به منظور جای گرفتن در قاب مورد نظر بریده نخواهند شد. در ادامه، گزینه “پرینت” (Print) در گوشه پایین، سمت راست پنجره را زده و بعد از نوشتن نام فایل پی دی اف نهایی در پنجره به نمایش درآمده، تا تکمیل فرآیند منتظر بمانید.



:: بازدید از این مطلب : 110
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 15 تير 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : computertours1

دستکاری تصاویر ثبت‌شده به منظور جذب بهتر مخاطب، تکنیکی است که هر کاربر به آن علاقه‌مند بوده و به دنبال روش‌های انجام آن است. اگرچه تا مدتی قبل این کار نیازمند گذراندن دوره‌های تخصصی به منظور فراگیری روش کارکردن با ابزارهای حرفه‌ای بود، اما امروز همه چیز به روشی بسیار ساده‌تر صورت گرفته و کاربر نیازی به دانستن تمامی قسمت‌های ابزارهای ویرایش تصویر ندارد. برخی از تکنیک‌های ویرایش تصویر همچون تغییر رنگ عکس در فتوشاپ کمتر از آنچه فکرش را هم می‌کنید زمان نیاز دارد. از آنجایی که فتوشاپ یک ابزار کامل برای ویرایش تصاویر است، برای انجام هر کار در آن روش‌های زیادی وجود دارند، اما روش ما برای تغییر رنگ عکس در فتوشاپ ساده‌ترین و سریع‌ترین مورد است.

ویرایش تصویر به هرگونه دست بردن در عکس اورجینال اطلاق شده و دامنه وسیعی از تغییرات را شامل می‌شود. به عنوان یکی از مهمترین فرآیندها در ویرایش تصویر می‌توان به تغییر رنگ اشیا اشاره کرد. البته قرار نیست تا همیشه به طور کامل رنگ چیزی را عوض کنیم و شاید لازم باشد در رنگ‌های کنونی تغییراتی را اعمال کرده و تیرگی و یا روشنی آن‌ها را تنظیم کنیم. در هر صورت تغییر رنگ عکس در فتوشاپ امکان‌پذیر است و فقط روش‌های انجام آن با یکدیگر متفاوت هستند.
تکنیک تغییر رنگ عکس در فتوشاپ در “حالت ترکیب” نهفته است

یک “بلند” (Blend) را باید یک ترکیب و یا یک مخلوط دانست. همانطور که می‌دانید، لایه‌ها قدرتمندترین ویژگی تمامی ابزارهای ویرایش تصویر به شمار می‌‌روند. همانند ورق‌های متعدد پلاستیک، کاربر می‌تواند ترتیب قرارگیری آن‌ها را عوض کرده و با اضافه کردن مواردی دیگر به آن‌ها، بی‌شمار نتیجه مختلف ایجاد کند. یک لایه از ورق‌های پلاستیک را متصور شوید. شما در حال اضافه کردن آیتم‌هایی به آن بوده و با این کار به نور اجازه می‌دهید تا با هر ورق ارتباط برقرار کند. بلند مود (Blend Mode) یا حالت ترکیب را باید روش تقلید تکنیک یاد شده در فتوشاپ دانست. در واقع در ادوبی فتوشاپ 27 بلند مود یافت می‌شوند که در مطلب آموزش روش سریع تغییر رنگ عکس در فتوشاپ قصد داریم تنها درباره یکی از آن‌ها یعنی کالر بلند مود (Color Blend Mode) یا همان “حالت ترکیب رنگ” صحبت کنیم.

حالت ترکیب رنگ در واقع به ابزار فتوشاپ می‌گوید تا رنگی که شما به وسیله آن به طراحی پرداخته‌اید را در لایه بالایی نگه دارد، اما روشنی و درخشندگی خود را از لایه پایینی بگیرد. به این ترتیب تغییر رنگ عکس در فتوشاپ برای هر شیئی به راحتی امکان‌پذیر می‌شود، چرا که می‌توان رنگ هر شی را با رنگ زدن مجدد بر روی همان تغییر داد، در حالی که مشکلی در بافت تصویر به وجود نیامده و همه چیز همانطور طبیعی باقی می‌مانند. با دنبال‌کردن مراحل ذکر شده در ادامه، بهتر با مفاهیم یاد شده آشنا می‌شوید.
استفاده از مخلوط رنگ برای تغییر رنگ عکس در فتوشاپ

ابتدا تصویر مورد نظر خود را در فتوشاپ باز کنید. اجازه دهید تا به عنوان مثالی برای تغییر رنگ عکس در فتوشاپ ، رنگ خاکستری کسل‌کننده بر روی شاسی اتومبیل را به رنگ سبزی که در درب آن مشاهده می‌شود تغییر دهیم.

تغییر رنگ عکس در فتوشاپدر ادامه یک لایه خالی بر روی عکس مورد نظر ایجاد کرده و “حالت ترکیب” (Blend Mode) لایه را بر روی “رنگ” (Color) قرار دهید.

تغییر رنگ عکس در فتوشاپاز پالت ابزارهای موجود، “ابزار قلم مو” (Brush Tool) را برای ادامه سایر مراحل تغییر رنگ عکس در فتوشاپ انتخاب کنید. اندازه و سختی قلم را تعیین کنید. اکنون نوبت آن است تا یک رنگ را از پالت “رنگ‌ها” (Colors) برگزینید. در حالی که از قبل لایه خالی ساخته شده را انتخاب کرده‌اید، رنگ‌آمیز بخشی را که مایل به تغییر رنگ آن هستید آغاز کنید.

تغییر رنگ عکس در فتوشاپمی‌توانید در تصویر بالا، نتیجه تغییر رنگ عکس در فتوشاپ را مشاهده کنید که چگونه از یک خودروی قراضه، یک اتومبیل تازه رنگ‌شده و شیک ساخته است! در نظر داشته باشید این امکان وجود دارد تا “حالت ترکیب” (Blend Mode) را قبل و یا بعد از آغاز رنگ‌آمیزی بر روی “رنگ” (Color) قرار دهید. نتیجه در هر صورت یکسان بوده و تفاوتی در کیفیت نخواهد داشت.

تغییر رنگ عکس در فتوشاپدر نظر داشته باشید حالت ترکیب رنگ، روشنایی شی اصلی را تغییر نمی‌دهد و به همین دلیل در زمان کار با اشیا صیقلی و براق به خوبی جوابگو است. بعد از تغییر رنگ عکس در فتوشاپ همچنان می‌توان مناطق روشن و یا تیره موجود در عکس اورجینال را مشاهده کرد. همین الان دست به کار شده و تغییر رنگ عکس در فتوشاپ را با یک عکس دلخواه آغاز کنید. نگران نباشید، چرا که تغییر رنگ عکس در فتوشاپ فایل اورجینال را از بین نبرده و همواره امکان بازگشت به مرحله اول وجود دارد. نکته مهم اینجاست که بعد از تکمیل کار، نباید پروژه را “ذخیره” (Save) کرد و می‌بایست برای ایجاد یک عکس جدید و عدم ذخیره‌سازی بر روی عکس اورجینال، “ذخیره به عنوان” (Save as)  را انتخاب کنید.



:: بازدید از این مطلب : 80
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 15 تير 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : computertours1

این روزها کاربران دیگر برای صحبت با یکدیگر از سرویس پیام کوتاه استفاده نمی‌کنند و چند سالی‌ست که نرم افزارهای پیام رسان جای آنها را گرفته‌اند. این نرم افزارها مزایای بسیاری دارند که شاید بتوان مهم‌ترین آنها را هزینه پایین در نظر گرفت. به‌علاوه محدودیت‌های بسیار زیاد سرویس های پیام کوتاه در چنین نرم افزارهایی وجود نداشته و کاربران می‌توانند در کمترین زمان ممکن با دوستان خود در ارتباط باشند. از طرفی افزایش قابل توجه نرم افزارهای مسنجر و چت‌و‌گفتگو باعث سردرگمی بسیاری از کاربران شده است. اما حالا می‌خواهیم بهترین برنامه های پیام رسان را در زمینه‌های مختلف معرفی کنیم.

پیش از هر چیز باید بگوییم که ما قصد معرفی محبوب‌ترین پیام رسان ها را نداریم؛ در نتیجه نباید ما را به خاطر نبود نام مسنجر مورد علاقه خود در لیست بهترین برنامه های پیام رسان محکوم کنید. همچنین ملاک برای انتخاب نرم افزارها، کاربران سراسر جهان هستند.
بهترین برنامه برای کاربران گوگل
گوگل هنگ اوت (Google Hangouts)

نرم افزار مشهور هنگ اوت شرکت گوگل تمام نیازهای کاربران برای ارتباط با یکدیگر را فراهم می‌کند. اگرچه هنوز آینده این نرم افزار و هدف اصلی گوگل از توسعه آن مشخص نشده، اما هنوز هم ما به عنوان یک پیام رسان از آن استفاده می‌کنیم. قابلیت‌های بسیار خوب هنگ اوت همچون استفاده از حساب‌های کاربری گوگل و تماس رایگان از طریق وای فای، باعث شده تا بسیاری از کاربران برای ارتباط با دوستان، خانواده و یا همکاران خود از آن استفاده کنند.

بهترین برنامه های پیام رسان

هرچند، در حال حاضر اپلیکیشن هنگ اوت را می‌توان یک اپلیکیشن مورد نیاز برای اتصال به سرویس‌های مختلف شرکت گوگل در نظر گرفت. ما هنوز نمی‌دانیم که گوگل چه برنامه‌ای برای این اپلیکیشن دارد، اما شکی نیست که هنگ اوت یکی از بهترین برنامه های پیام رسان محسوب می‌شود. اما برنامه گوگل برای پیام رسان های دیگر خود یعنی الو (Google Allo) و دو (Google Duo) چیست؟ دانلود رایگان برای اندروید
بهترین نرم افزار مدیریت پیام‌های کوتاه
مسنجر (Messenger from Google)

شما یکی از کاربران گوگل هستید و شاید بهتر باشد برای ارتباط نزدیک‌تر با افراد خانواده و دوستان خود، اپلیکیشن مسنجر را نیز امتحان کنید. این اپلیکیشن توانمند با پشتیبانی از سرویس‌های مختلفی همچون پیام کوتاه و پیام چند رسانه‌ای، جایگزین مناسبی برای مدیریت پیام‌های شما خواهد بود. از دیگر ویژگی‌های «مسنجر» می‌توان به پشتیبانی از پیام صوتی، پشتیبانی از RCS، اموجی، به‌اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی و مجموعه‌ای از استیکرها اشاره کرد.

بهترین برنامه های پیام رسان

شاید بهتر باشد بگوییم که نرم افزار مسنجر شرکت گوگل مناسب افرادی‌ست که به دنبال استفاده از سرویس‌های مختلف شرکت گوگل هستند. اگر تمایلی به استفاده از نرم افزار مدیریت پیام این شرکت ندارید، اپلیکیشن تکسترا (Textra) بهترین انتخاب برای شما خواهد بود. هرچند این نرم افزار هم مزایا و معایب خاص خود را دارد، اما شاید بتوان آن را جایگزین مناسب یکی از اپلیکیشن‌های شرکت گوگل در نظر گرفت. دانلود رایگان برای اندروید
بهترین برنامه‌ای که هر کسی از آن استفاده می‌کند
فیسبوک مسنجر (Facebook Messenger)

بدون شک بسیاری از دوستان و آشنایان ما عضو شبکه اجتماعی فیسبوک هستند. اما چرا برای ارتباط با آنها از مسنجر مخصوص این شرکت استفاده نکنیم؟ این نرم افزار کارآمد، امکان ارسال پیام به کمک شماره تلفن یا حساب کاربری فیسبوک را فراهم کرده و به عنوان یکی از پویاترین پیام رسا‌نهای موجود نیز در نظر گرفته می‌شود.

بهترین برنامه های پیام رسان

پک استیکرهای مختلف، تماس ویدیویی جذاب، پشتیبانی از چت گروهی، امکان ارسال پیام صوتی، انجام بازی با دوستان فیسبوکی و وجود رسیدی برای پیام‌های خوانده‌ شده، از ویژگی‌های اصلی فیسبوک مسنجر محسوب می‌شوند. حتی کاربران به کمک این پیام رسان، توانایی به‌اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی و جا به جا کردن پول را نیز دارند.

ویژگی‌های متعدد این پیام‌رسان باعث شده تا بتوانیم آن را به عنوان یکی از بهترین برنامه های پیام رسان هایی که امروزه کاربران بسیاری در سراسر دنیا از آن استفاده می‌کنند، معرفی کنیم. دانلود رایگان برای اندروید
بهترین برنامه پیام رسان
واتس اپ (WhatsApp)

شکی نیست که در میان بهترین برنامه های پیام رسان ، واتس اپ جایگاه نخست را دارد. کاربران برای ارسال انواع فایل‌ها تنها باید به فکر شبکه اینترنت باشند. به همین جهت واتس اپ را می‌توان یکی از بهترین نرم افزارها برای افرادی که دائما در حال سفر هستند، در نظر گرفت.

بهترین برنامه های پیام رسان

پیام‌رسان واتس اپ، نرم افزاری توانمند و کامل است که تقریبا تمام نیازهای شما را برطرف می‌کند. حتی این پیام رسان امکانات بیشتری از نرم افزارهای شرکت گوگل نیز دارد. دانلود رایگان برای اندروید
واتس اپ لیاقت جایگاه اول بهترین برنامه های پیام رسان را دارد؟

گوگل یکی از شرکت‌هایی‌ست که شاید اگر عملکرد مسنجم‌تری داشت، می‌توانست رتبه اول را از آن خود کند. تاکنون نرم افزارهای بسیاری از سوی این شرکت عرضه شده که به دو مورد از آنها نیز در این لیست اشاره کردیم. عرضه پیام رسان‌های متعدد سبب سردرگمی کاربران شده و آنها برای بهره‌گیری از ویژگی‌های مختلف نرم افزارهای شرکت گوگل، از تمام پیام رسان ها به صورت هم‌زمان استفاده می‌کنند. اما در نهایت شرکت گوگل باید “یک” نرم افزار را به عنوان پیام رسان اصلی پیش روی کاربران قرار دهد.

امکانات کامل و بسیار خوب پیام‌رسان واتس اپ، آن را به انباری کامل و مجهز تبدیل کرده که نیازهای کاربران را برطرف می‌کند. توانایی ارسال تصاویر، ویدیو، پیام صوتی، پیام تصویری و بیشتر، گوشه‌هایی از ویژگی‌های این مسنجر توانمند بوده و می‌تواند آن را به پیام‌رسان اصلی در بسیاری از گوشی‌های هوشمند تبدیل کند.

موضوعی که واتس اپ را نسبت به دیگر نرم افزارها ممتاز می‌کند، پشتیبانی آن از شبکه اینترنت 2G است، به‌علاوه، از آنجایی که واتس اپ یکی از اولین نرم افزارها در نوع خود بوده، محیط پخته‌تر و کامل‌تری نسبت به دیگر پیام رسان ها دارد.



:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 15 تير 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : computertours1

سری نرم افزاری مایکروسافت آفیس (Microsoft Office) از جمله محبوب‌ترین و پرکاربرترین نرم افزارهای اداری در سراسر جهان محسوب می‌شوند و کاربران تقریبا در هر پلتفرمی از سیستم عامل اندروید در گوشی های موبایل گرفته تا سیستم عامل مک و ویندوز در کامپیوترهای رومیزی، از آن استفاده می‌کنند.

 

اما اگر از کاربران مک باشید و از نرم افزارهای آفیس بر روی این سیستم عامل استفاده کرده باشید، ممکن است که با سختی‌هایی مواجه شده باشید. زیرا تجربه‌ی کاربری این سری بر روی سیستم عامل ویندوز در سطح بالاتری قرار دارد و برخی از باگ‌های نرم افزاری نسخه‌ی مک سری آفیس و البته ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد سیستم عامل مک باعث می‌شوند که سرعت اجرای آنها بر روی این پلتفرم پایین‌تر باشد.

این کاهش سرعت در کنار نیاز به خرید مجدد اپلیکیشن‌ها و کرش کردن‌های ناگهانی باعث شده است که بسیاری از کاربران مک ترجیح دهند که از سری iWork خود اپل استفاده کنند. عده‌ای از کاربران نیز ترجیح می‌دهند که گزینه‌های مشابه دیگر که می‌توانند چنین کاربردی را برایشان فراهم کند، بشناسند. به همین دلیل در این مطلب قصد داریم بهترین نرم افزارهای جایگزین آفیس که کاربران مک می‌توانند از آنها بهره ببرند را به شما عزیزان گجت نیوزی معرفی کنیم؛ پس با ما همراه باشید:

بهترین نرم افزارهای جایگزین آفیس در سیستم عامل مک

بهترین نرم افزارهای جایگزین آفیس برای کاربران مک

۱- سری ابزارهای کاربردی و اداری گوگل (Google Suite)

اگر قصد دارید که از نرم افزارهای آفیس مایکروسافت استفاده نکنید، یکی از بهترین راه حل‌هایتان این است که به سراغ سری اداری گوگل بروید. نرم افزارهای گوگل داکس، گوگل شیتش و گوگل اسلایدس، سه نرم افزاری هستند که به طور مستقیم قابلیت‌هایی مشابه مایکروسافت آفیس، اکسل و پاور پوینت را در اختیارتان قرار خواهند داد. محیط جیمیل می‌تواند کاربرد Outlook را برایتان داشته باشد و قابلیت دریافت نرم افزار OneNote نیز به طور رایگان در فروشگاه نرم افزارهای مک فراهم خواهد بود.

بهترین نرم افزارهای جایگزین آفیس برای کاربران مک

سری نرم افزارهای اداری Google Suite یکی از بهترین نرم افزارهای جایگزین آفیس برای کاربران مک به شمار می‌روند و اگر یک حساب کاربری گوگل داشته باشید، به راحتی می‌توانید فایل‌های مختلف خود را در اپلیکیشن‌های مختلف این سری جابه‌جا کنید و آنها را همه جا به همراه خود داشته باشید. قابلیت‌هایی نظیر یکپارچه بودن بر مبنای فضای ذخیره‌سازی ابری، قابلیت وارد کردن فایل‌های ایجاد شده توسط نرم افزارهای مایکروسافت آفیس و خروجی گرفتن از آنها با همان فرمت بعد از ایجاد تغییرات، از جمله‌ امکاناتی هستند که سری اداری گوگل در اختیار شما قرار می‌دهد.

سیستم ابری گوگل اجازه می‌دهد که چندین کاربر به طور همزمان بتوانند بر روی یک فایل کار کنند و تغییرات ایجاد شده را در یک شبکه‌ی آنلاین مشاهده نمایند. قابلیت‌های جستجوی عمیق‌تر و کارآمد که تخصص گوگل است، در نرم افزارهای اداری این کمپانی نیز وجود دارد و البته ۱۵ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی رایگان نیز به تمام کاربران این سرویس اهدا می‌شود که با توجه به کم‌حجم بودن اسناد متنی و اداری، می‌تواند تا مدتی طولانی، نیاز آنها را در این زمینه برطرف کنند.

بهترین نرم افزارهای جایگزین آفیس برای کاربران مک

تنها محدودیت سری Google Suite این است که نرم افزارهای جداگانه‌ی آنها برای پلتفرم دسکتاپ عرضه نشده است و در واقع شما باید به صورت آنلاین و در محیط گوگل کروم، ویرایش‌های خود را بر روی آنها انجام دهید؛ البته به تازگی قابلیتی تحت عنوان Offline mode به این مرورگر اضافه شده است که تعدادی از ابزارها را بدون نیاز به اینترنت نیز در اختیارتان قرار خواهد داد.

در ضمن نرم افزارهای مخصوص آیفون و آیپد این سری نیز می‌تواند گزینه‌ی خوبی برای افرادی باشد که مایل هستند در تمام محیط‌های کاربری خود، به اسناد اداریشان دسترسی داشته باشند.

۲- سری لایبر آفیس (LibreOffice)

از بزرگترین ویژگی‌های LibreOffice به عنوان یکی از بهترین نرم افزارهای جایگزین آفیس این است که به صورت کاملا متن‌باز ارائه شده است و به همین دلیل امکان استفاده‌ی رایگان از آن بر روی اکثر پلتفرم‌ها از جمله مک او اس وجود دارد.

اگر به محیط و منوی نواری سری آفیس عادت کرده‌اید، پس خیلی زود به رابط کاربری LibreOffice نیز عادت خواهید کرد و به سبب شباهت بالای این دو محیط، دشواری چندانی برای استفاده از آنها نخواهید داشت. همچنین برخلاف نرم افزارهای گوگل، سری LibreOffice دارای نرم افزارهای کامل برای کار در محیط دسکتاپ و به صورت آفلاین هستند و تمام قابلیت‌های حرفه‌ای مورد نیاز برای کارهای ویرایش اسناد را در اختیار کاربران قرار می‌دهند.

بهترین نرم افزارهای جایگزین آفیس برای کاربران مک

همچنین به تازگی یک قابلیت سینک آنلاین نیز از سوی توسعه‌دهندگان این سری برای کاربران عرضه شده که به آنها اجازه می‌دهد اسناد خود را از سرویس‌های ذخیره‌سازی ابری نظیر گوگل درایو و وان درایو به داخل محیط نرم افزارهای سری LibreOffice بیاورند و بعد از ویرایش، دوباره آنها را به همان شکل ذخیره کنند. در ضمن از جمله ویژگی‌های برتر LibreOffice که به آن را به یکی از بهترین نرم افزارهای جایگزین آفیس برای مک تبدیل می‌کند، هماهنگی و سازگاری بالای آن با فایل‌های ایجاد شده توسط نرم افزارهای سری آفیس است که حتی در هنگام باز کردن فایل‌های پیچیده و سنگینی نظیر اطلاعات مسکن در فرمت اکسل، کاربر با به‌هم‌ریختگی سلول‌ها و کندی سرعت در اجرا مواجه نخواهد شد.

بهترین نرم افزارهای جایگزین آفیس برای کاربران مک

لازم است بدانید که توسعه‌دهندگان این سری، در واقع آن را بر پایه‌ی پلتفرم‌ متن‌باز OpenOffice توسعه داده‌اند. با توجه به این که نرم افزارهای OpenOffice مدت‌هاست که به‌روزرسانی جدیدی را دریافت نکرده‌اند و اخباری مبنی بر توقف آن پروژه به گوش می‌رسد، بهتر است که اگر از کاربران آن سری محسوب می‌شوید، حتما اسناد خود را منتقل کرده و به سراغ LibreOffice بیایید.

۳- سری آی ورک اپل (iWork Suite)

سری نرم افزاری آی ورک توسط خود کمپانی اپل توسعه یافته است و به گمان بسیاری از کاربران مک و کارشناسان، بهترین نرم افزارهای جایگزین آفیس برای کاربران این سیستم عامل، همین سری است. این سری شامل نرم افزارهایی تحت عنوان Pages ،Numbers و Keynote می‌شود که در واقع به ترتیب جایگزین‌هایی عالی برای اکسل، ورد و پاور پوینت مایکروسافت هستند.

بهترین نرم افزارهای جایگزین آفیس برای کاربران مک

از آنجا که این نرم افزارها توسط توسعه‌دهندگان رسمی اپل نوشته‌ شده‌اند، سازگاری بالایی با محیط سیستم عامل مک او اس دارند و کمتر نرم افزار دیگری می‌تواند کار ویرایش و ذخیره‌سازی اسناد حجیم را با چنین سرعتی بر روی کامپیوترهای مک به انجام برساند. رابط کاربری سری iWork Suite با نرم افزارهای نظیر مایکروسافت آفیس کاملا متفوت است و به جای یک منوی ثابت در قسمت بالایی کار، شاهد یک محیط پویاتر و رابط کاربری مدرن‌تری هستیم.

چند سالی می‌شود که از آغاز عرضه‌ی اولین نسخه‌های سری نرم افزاری iWork Suite می‌گذرد و در طول این مدت، این اپلیکیشن‌های اداری تقریبا به تکامل رسیده‌اند. شاید برخی از امکانات ویرایشی در آفیس با جزییات بیشتری در اختیار کاربران قرار بگیرند، اما این موضوع در سری آی ورک با زیبایی بیشتر، منوهای سریع‌تر، محیط خلو‌ت‌تر و دسترسی آسان‌تر به گزینه‌های زیباسازی آماده، تا حدی زیادی جبران شده است؛ در واقع لذت کاربری بالاتری هنگام استفاده از نرم افزارهای iWork اپل نسبت به آفیس برای کاربران فراهم می‌شود و از این رو می‌توانیم این عنوان را در میان بهترین نرم افزارهای جایگزین آفیس در سیستم عامل مک قرار دهیم.

بهترین نرم افزارهای جایگزین آفیس برای کاربران مک

امکان سازگاری بالای مجموعه‌ی iWork با آفیس مایکروسافت نیز باعث می‌شود که به راحتی بتوانید فایل‌های ساخته شده توسط نرم افزارهای آفیس را به داخل محیط ویرایشی آنها انتقال دهید و برای گرفتن خروجی با فرمت‌های متنوع از آنها بهره ببرید؛ البته این امکان از طریق یک ابزار آنلاین نیز وجود دارد که به سبب عدم پایداری کافی، استفاده از آن چندان توصیه نمی‌شود.

۴- نرم افزار کوئیپ (Quip)

امکانات نرم افزاری Quip به حدی کامل نیستند که بتوانند به طور کامل نیاز شما از سری نرم افزاری آفیس در مک را برطرف کنند. اما طراحی مینیمال و محیط کاربری خلوت این نرم افزار اجازه می‌دهد آن دسته از کاربرانی که با محیط شلوغ و نسبتا پیچیده‌ی نرم افزارهایی نظیر ورد و اکسل راحت نیستند، بتوانند ویرایش مورد نظر خود بر روی اسناد متنی و نمودارها را به راحتی انجام دهند.

بهترین نرم افزارهای جایگزین آفیس برای کاربران مک

همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید، در نرم افزار Quip خبری از منوهای تو در تو و پیچیده نیست و ایجاد تغییرات بر روی متن، به صورت مستقیم انجام می‌گیرد. در واقع زمانی که شما قسمت مورد نظر از سند متنی خود را انتخاب می‌کنید، منوی شامل گزینه‌های تغییر ویژگی‌های مختلف متن نظیر رنگ حروف، فونت، نحوه‌ی چینش و اندازه‌ی کلمات به نمایش درمی‌آید و به سرعت قادر خواهید بود که آنها را انتخاب و بر روی نوشته‌ی خود اعمال کنید.

از دیگر ویژگی‌های نرم افزار Quip که آن را به یکی از بهترین نرم افزارهای جایگزین آفیس در سیستم عامل مک تبدیل می‌کند، می‌توانیم به برخورداری از یک نرم افزار اختصاصی برای کاربران آی او اس، قابلیت ویرایش همزمان چند کاربر بر روی یک فایل و امکان نظر گذاشتن به صورت آنلاین، برخورداری از تم‌های آماده برای ساخت فایل‌های پی دی اف بسیار زیبا و امکان استفاده‌ی رایگان از اکثر امکانات حرفه‌ای آن اشاره داشته باشیم.

۵- سری نرم افزاری آفیس آنلاین (Office Online)

اگر هیچکدام از نرم افزارهای دیگر نتوانستند نیاز شما به یک محیط حرفه‌ای اداری را برطرف کنند، بهترین راه حل این است که به سایت رسمی مایکروسافت مراجعه کرده و از نسخه‌های آنلاین سری نرم افزارهای آفیس استفاده کنید. بعد از مراجعه به سایت کافی است در قسمت میانی صفحه‌ی اول، بر روی آیکون نرم افزارهای آنلاین شامل ورد، اکسل، پاور پوینت، وان درایو و چند اپلیکیشن کاربردی دیگر کلیک کنید تا وارد محیط آنلاین آنها شوید.

البته انتظار نداشته باشید که تمام امکانات نسخه‌های اصلی سری آفیس را در حالت آنلاین نیز در اختیار داشته باشید، اما مجموعه‌ای از کاربردی‌ترین ابزار و امکانات ویرایشی برایتان در این محیط فراهم می‌شود که اکثر حالت‌های ویرایش اسناد را پوشش خواهند داد. در ضمن لازم است بدانید که برای استفاده از نسخه‌ی آنلاین سری آفیس حتما باید یک حساب کاربری مایکروسافت داشته باشید و اگر این حساب را ندارید، در همان صفحه میتوانید یک حساب جدید برای خود ایجاد کنید.

۶- ویرایش اسناد آفیس در دراپ باکس (Dropbox)

بهترین نرم افزارهای جایگزین آفیس برای کاربران مک

همکاری مشترک میان مایکروسافت و دراپ باکس باعث شده است که امکان ویرایش انواع اسناد متنی آفیس در محیط این سرویس ذخیره‌سازی ابری فراهم شود. برای این کار کافی است که فایل ورد، اکسل یا پاور پوینت خود را در دراپ باکس ذخیره کرده و آن را به راحتی ویرایش کرده، ذخیره کنید و به اشتراک بگذارید. برای استفاده از دراپ باکس برای ویرایش فایل‌های آفیس نیازی به اکانت Office 365 نخواهید داشت، اما باید یک حساب کاربری رایگان مایکروسافت ایجاد کنید.

۷- ابزارهای آنلاین جایگزین پاور پوینت

مطمئنا استفاده از پاور پوینت برای ویرایش پروژه‌های ارائه‌ی مطلب بسیار جذاب و لذت‌بخش است، اما اگر به هر دلیلی نمی‌توانید از این نرم افزار بر روی سیستم مک خود استفاده کنید، چند ابزار آنلاین کاربردی وجود دارند که می‌توانند نیاز شما در این زمینه را برطرف کنند و به همین دلیل آنها در به عنوان یکی از گزینه‌های لیست نرم افزارهای جایگزین آفیس در مک برایتان آورده‌ایم:

  • Slides: این ابزار اجازه می‌دهد که به صورت آنلاین، ارائه‌های زیبایی بسازید و آنها را ویرایش کنید. البته ساخت و ویرایش این پروژه‌ها با استفاده از اکانت رایگان آزاد است، اما برای گرفتن خروجی از آنها لازم است یک حساب پریمیوم از این سایت خریداری کنید.
  • Prezi: امکاناتی که برای ساخت ارائه‌ی مطلب در این سایت در اختیار کاربران قرار می‌گیرند، بیشتر برای استارتاپ‌ها و فعالیت‌های این‌چنینی جذابیت دارند؛ از خیلی از جهات ظاهری و امکانات ویرایشی تصویری، این سایت امکانات جالب‌تری را از پاور پوینت مایکروسافت ارائه می‌دهد.
  • Canva: این سرویس برای ویرایش تصاویر به صورت آنلاین ساخته شده است، اما با ورود به آن مشاهده می‌کنید که مجموعه‌ای قالب‌های آماده برای ساخت ارائه‌ی مطلب در اختیارتان قرار می‌گیرد که استفاده از آنها می‌تواند جلوه‌ی جدیدی به پروژه‌های شما اعطا کند.

امیداوریم که این لیست از بهترین نرم افزارهای جایگزین آفیس برای آن دسته از کاربران گجت نیوزی که از سیستم عامل ویندوز به مک او اس مهاجرت کرده‌اند، کاربردی باشد و آنها بتوانند ویرایش اسناد متنی و پروژه‌های اداری و آماری خود را با استفاده از این اپلیکیشن‌ها به راحتی انجام دهند. در ضمن اگر نرم افزار یا سرویس اینترنتی دیگری می‌شناسید که در این لیست به آنها پرداخته نشده است، خوشحال می‌شویم که آن را از قسمت نظرات با ما و دیگر کاربران گجت نیوز به اشتراک بگذارید.



:: بازدید از این مطلب : 79
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 15 تير 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : computertours1

امروز شبکه‌های اجتماعی بسیار زیادی در دنیای اینترنت یافت می‌شوند که البته بیشتر آن‌ها تنها در مناطقی خاص محبوبیت دارند. به عنوان بهترین نمونه می‌توان به تلگرام اشاره کرد که بیش از هشتاد درصد کاربران آن ایرانی هستند. از طرفی دیگر محبوبیت جهانی واتساپ بر کسی پوشیده نیست، پیام‌رسانی که در مقایسه با آمار جهانی، کمتر توسط کاربران ایرانی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این میان اینستاگرام را باید جزو معدود شبکه‌های اجتماعی دانست که در جای جای دنیا محبوبیت داشته و اگرچه در ابتدا تحت موبایل استفاده می‌شد، رفته رفته به کاربران دسکتاپ آن نیز افزوده می‌شود. این دسته از کاربران تا پیش از این مجبور به استفاده از ابزار تحت وب این شبکه اجتماعی بودند، اما نرم افزار رسمی اینستاگرام ویندوز 10 خیال همه کاربران را راحت کرده است.

اگر تنها چند بار در زمان عدم دسترسی به اینترنت موبایل، با استفاده از ابزار تحت وب اینستاگرام در آدرس اینترنتی www.instagram.com به حساب کاربری خود لاگین کرده باشید، از امکانات بسیار ضعیف آن اطلاع دارید. در زمان ورود به حساب کاربری از طریق این بستر، پیش از هر چیزی از استفاده از جدیدترین و محبوب‌ترین ویژگی اینستاگرام یعنی استوریز آن محروم هستید، به این معنی که امکان ارسال و همچنین مشاهده استوریز بقیه کاربران وجود ندارد. از طرفی اگرچه اینستاگرام یک نرم افزار پیام‌رسان نیست، اما بسیاری از کاربران به صورت دایرکت در این شبکه اجتماعی به گفتگو با یکدیگر پرداخته و ویدیوها و عکس‌های خود را در قالب گروه‌های چند نفری به اشتراک می‌گذارند. متاسفانه امکان استفاده از این قابلیت نیز در زمان لاگین به اپلیکیشن تحت وب آن وجود ندارد. در همین زمان است که امکانات فوق‌العاده نرم افزار اینستاگرام ویندوز 10 خودنمایی می‌کنند.

همچنین بخوانید:

آموزش برگرداندن اکانت غیر فعال شده اینستاگرام

در زمان ورود به حساب کاربری از طریق آدرس دامنه اینستاگرام، تنها می‌توان ویدیوها و عکس‌های بقیه کاربران را مشاهده کرده و برای آن‌ها لایک و همچنین نظر گذاشت. دیگر قابلیت‌های این ابزار به مشاهده دنبال‌کنندگان و دنبال‌شوندگان و ویرایش پروفایل کاربری ختم می‌شوند. گفتنی است عده دیگری از کاربران تنها به منظور داشتن امکانات اپلیکیشن موبایل این شبکه اجتماعی، اقدام به نصب شبیه‌ساز اندروید بر روی سیستم کامپیوتری خود می‌کنند که این کار نیز مشکلات خاص خود را در پی دارد.

اینستاگرام ویندوز 10خوشبختانه مایکروسافت با ارائه نرم افزار اینستاگرام ویندوز 10 خیال کاربران پرکار این شبکه اجتماعی را راحت کرده است. همانطور که تاکنون متوجه شده‌اید، این ابزار مختص آخرین نسخه سیستم عامل مایکروسافت است و چنانچه به استفاده از این نرم افزار اصرار دارید، باید به ویندوز 10 مهاجرت کنید. گفتنی است فایل نصبی این نرم افزار هیچ جای اینترنت در دسترس نیست و تنها راه نصب آن، مراجعه به وب سایت مایکروسافت است.

همچنین بخوانید:

آموزش گزارش هک شدن اینستاگرام به منظور پس گرفتن اکانت

در ابتدا بر روی این لینک کلیک کرده و به صفحه اینستاگرام ویندوز 10 در فروشگاه مایکروسافت وارد شوید. با کلیک بر روی عبارت Get the app یک پنجره پاپ آپ در مقابلتان باز می‌شود. اگر از قبل در مایکروسافت حساب کاربری دارید، اطلاعات آن را در همینجا وارد کنید، در غیر این صورت این کار را بعد از صرف زمان کافی و ایجاد یک حساب کاربری جدید انجام دهید.

اینستاگرام ویندوز 10بقیه مراحل نصب برنامه اینستاگرام ویندوز 10 در نرم افزار فروشگاه (Store) مایکروسافت، که به صورت پیشفرض به همراه سیستم عامل نصب می‌شود، ادامه پیدا می‌کنند. در ادامه می‌بایست بعد از زدن دکمه دریافت نرم افزار، تا اتمام دانلود و نصب آن منتظر بمانید. در اینجا به دلیل نصب نرم افزار از قبل، به جای دکمه دانلود با عبارت ورود روبه‌رو هستیم.

اینستاگرام ویندوز 10بعد از نصب نرم افزار اینستاگرام ویندوز 10 می‌توانید برای دسترسی سریع به آن در مواقع دیگر، آن را در نوار ابزار و یا منوی استارت قرار دهید. برای اینکار در قسمت جستجوی ویندوز نام Instagram را نوشته و بعد از کلیک راست کردن بر روی نام آن، گزینه Pin to start / taskbar را انتخاب کنید.

اینستاگرام ویندوز 10با کلیک بر روی آن، به صفحه ورود هدایت می‌شوید. همانند زمان استفاده از اپلیکیشن موبایل، نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید.

همچنین بخوانید:

آموزش تماشا و ارسال لایو استوری در اینستاگرام ؛ همه‌ی چیز درباره پخش زنده ویدیویی

اینستاگرام ویندوز 10
متاسفانه در نرم افزار اینستاگرام ویندوز 10 امکان ارسال مستقیم پست وجود ندارد

پیش از اینکه به عنوان یک کاربر بسیار فعال، با باز کردن نرم افزار اینستاگرام ویندوز 10 ذوق زده شوید، باید بگوییم که در این ابزار به استثنای امکان ارسال پست، تمامی قابلیت‌های دیگر در دسترس خواهند بود. در هر صورت همچنان برای ارسال ویدیو و عکس به صورت مستقیم، نیازمند استفاده از اپلیکیشن موبایل هستید، هر چند با استفاده از نرم افزار اینستاگرام ویندوز 10 می‌توانید استوری ارسال کرده و استوری‌های دیگر کاربران را ببینید. همانطور که در تصویر پایین مشخص است، تمامی دکمه‌ها به استثنای ارسال پست جدید وجود دارند.

اینستاگرام ویندوز 10بسیاری از کاربران از زمان ارائه قابلیت استوریز در اینستاگرام، فعالیت خود در این شبکه اجتماعی را دائمی کرده و همواره به ارسال پست‌های موقت می‌پردازند. خبر خوش اینجاست که اکنون می‌توان استوری دیگر کاربران را مشاهده و یا پست موقت مورد نظر خود را ارسال کرد.

اینستاگرام ویندوز 10

دیگری امکانی که شدیدا جای خالی آن در ابزار تحت وب مشاهده می‌شد، قابلیت ارسال پیام به دیگر کاربران و مشاهده گروه‌ها بود، مشکلی که اکنون به لطف نرم افزار اینستاگرام ویندوز 10 رفع شده است. با گشت و گذار در قسمت‌های مختلف این نرم افزار بیشتر در جریان امکانات آن قرار خواهید گرفت.



:: بازدید از این مطلب : 81
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 15 تير 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : computertours1

معرفی فرمت معروف پی‌دی‌اف (PDF) تغییرات بزرگی در زندگی روزمره ما به وجود آورد؛ حالا به لطف این کتاب‌های الکترونیکی می‌توانیم کتابخانه‌ای عظیم در حافظه رایانه خود داشته باشیم. علاوه بر این مشکل نایاب بودن برخی کتاب‌ها با امکان دانلود همگانی آنها حل شده است. در زمینه ابزارهای مطالعه فایل‌های PDF، ادوب ریدر (Adobe Reader) یکی از پرکاربردترین برنامه‌های رایانه‌ای به شمار می‌رود. اما وقت آن رسیده با این برنامه خداحافظی کنید.

ادوب ریدر حاوی قابلیت‌های بسیار زیاد و البته بی‌کاربردی است که موجب کاهش سرعت آن شده‌اند. تجربه کاربری این برنامه را در مجموع می‌توان کند و ضعیف ارزیابی کرد. علاوه بر این شاهد نقاط ضعف امنیتی بسیاری در این برنامه هستیم.
معرفی چند جایگزین بسیار سبک و روان برای ادوب ریدر

با در دسترس بودن تعداد زیادی برنامه جایگزین مناسب، دیگر دلیلی برای استفاده از ادوب ریدر وجود ندارد. بیشتر سرویس‌های مدرن نیز با ابزارهای اختصاصی و پیش‌فرض اجرای فایل‌های PDF از راه می‌رسند و اگر هم برنامه‌ای در این زمینه وجود نداشته باشد، می‌توانید بر روی مرورگر اینترنتی خود حساب باز کنید. این روزها اگر تنها به دنبال مطالعه کتاب‌های پی‌دی‌اف هستید، بهترین پیشنهاد ما کتابخوان‌های مبتنی بر مرورگرها هستند.

با در نظر داشتن نکات بالا، بهتر است همیشه یک ابزار کتابخوان پرسرعت در سیستم خود داشته باشید. بنابراین همین حالا برنامه ادوب ریدر را پاک کرده و یکی از برنامه‌هایی که در ادامه آنها را معرفی می‌کنیم بر روی سیستم خود نصب کنید.
1- برنامه Sumatra PDF

فرمت‌های پشتیبانی این برنامه: CBR، CBZ، CHM، EPUB، MOBI، PDF و XPS

بهترین گزینه برای در اختیار داشتن یک ابزار سبک و پرسرعت جهت مطالعه کتاب‌های الکترونیکی همین سوماترا به شمار می‌رود. این برنامه بیشتر از یک دهه سابقه فعالیت دارد و هنوز هم با امکانات و قدرت بالا به کار خود ادامه می‌دهد. به کمک این برنامه می‌توانید تجربه کتابخوانی روان و لذت‌بخشی داشته باشید و دیگر نیازی به نصب ابزارهای جانبی نخواهید داشت.

ادوب ریدر

این برنامه به نسبت رقیبان خود سه نقطه قوت اصلی دارد. فایل اصلی نرم‌افزار حجمی کمتر از 7 مگابایت دارد که در مقایسه با حجم بیش از 150 مگابایتی ادوب ریدر و دیگر رقیبان بسیار کم است. دوم سرعت عملکرد برنامه است که بسیار بالاست و بزرگترین فایل‌های پی‌دی‌اف را در یک چشم به هم زدن بارگذاری می‌کند. سومین نقطه قوت برنامه به رابط کاربری آن برمی‌گردد که کاملا به صفحه اصلی اختصاص داده شده و از قرار دادن امکانات اضافی خودداری شده است. ویژگی سوم برای محصولاتی با صفحه نمایش کوچک‌تر بسیار کاربردی است.

برنامه سوماترا پی‌دی‌اف در دو نسخه قابل حمل (پرتابل) و نصب شدنی طراحی شده است. همچنین آنقدر کم‌حجم هست که بتوان آن را همیشه در فلش USB به همراه داشت. جهت دانلود برنامه می‌توانید از لینک زیر استفاده کنید.

دانلود Sumatra PDF (رایگان)
2- برنامه SlimPDF Reader

فرمت‌های پشتیبانی برنامه: فقط PDF

این برنامه از جنبه‌های مختلف به سوماترا شباهت بسیاری دارد. علاوه بر طراحی و نحوه عملکرد، هر دو برنامه هدف‌های مشترکی را دنبال می‌کنند. تفاوت‌های بین دو برنامه نیز بسیار کم است. به عبارتی باید بگوییم که این دو برنامه بهترین انتخاب برای در اختیار داشتن کتابخوانی کم‌حجم و پرسرعت در رایانه هستند. پیشنهاد می‌کنیم از هر دو استفاده کرده و مورد برتر را به سلیقه خودتان انتخاب کنید.

ادوب ریدر

یکی از نکات ویژه برنامه حجم کم آن است. همانطور که گفتیم، سوماترا پی‌دی‌اف کمتر از 7 مگابایت حجم دارد. این برنامه نیز پس از نصب حجم کمتر از 5 مگابایت را در رایانه شما اشغال می‌کند! درست است که در عصر حاضر و هاردهای چند ترابایتی، کمتر کاربری با مشکل کمبود حجم مواجه است، اما عملکرد بی‌نقص این برنامه‌ها در عین حجم کم ما را شگفت‌زده می‌کند.

تنها مشکل بزرگ این برنامه، فقدان نسخه قابل‌حمل یا پرتابل آن است. چرا که همین نسخه‌های پرتابل معمولا مهمترین دلیل جهت استفاده از برنامه‌های کم‌حجم به شمار می‌روند، به خصوص کتابخوان‌های پی‌دی‌اف. به هر حال پیشنهاد می‌کنیم تجربه کاربری این برنامه را شخصا امتحان کنید.

دانلود SlimPDF Reader (رایگان)
3- برنامه PDF-XChange Viewer

فرمت‌های پشتیبانی برنامه: فقط PDF

نسخه اجراکننده یا viewer این برنامه متاسفانه مدتی است که کنسل شده و تمامی امکانات آن به نسخه کامل آن (PDF-XChange Editor) منتقل شده‌اند. اما هنوز هم می‌توانید آخرین نسخه این برنامه را دانلود کرده و تمامی امکانات آن را در اختیار داشته باشید. فقط دیگر نباید منتظر آپدیت باشید.

ادوب ریدر

اما در حالی که سوماترا PDF و SlimPDF در دسترس هستند، چرا باید از این برنامه قدیمی استفاده کنیم که حتی دیگر آپدیت نمی‌شود؟ در پاسخ باید بگوییم این برنامه هدف دو برنامه قبل، یعنی بسیار سبک و کم‌حجم بودن، را دنبال نمی‌کند. پس هدف این برنامه چیست؟ در یک جمله می‌توان گفت این برنامه هدف میانه‌ای را دنبال می‌کند: حجم متوسط و قابل قبول و عملکرد مناسب، به همراه قابلیت‌های کاربردی و متعدد نظیر باز کردن چند تب مختلف، OCR برای تصاویر، کامنت و امضا، پسورد و کدگذاری، بوک‌مارک‌ها و…

برنامه PDF-Xchange Viewer هم‌اکنون در چندین فرمت جهت نصب در دسترس است و همچنین می‌توانید از نسخه پرتابل آن بهره ببرید که حجمی معادل 21 مگابایت دارد. اگر مشکلی با رابط‌ کاربری نسبتا قدیمی برنامه ندارید، پیشنهاد می‌کنیم حتما این کتابخوان را نیز امتحان کنید. اگر هم به سرعت بالا و تجربه روان و هم به امکانات متعدد نیاز دارید، پیشنهاد ما PDF-XChange Viewer است. جهت دانلود برنامه از لینک زیر استفاده کنید.

دانلود برنامه به صورت رایگان
4- دانلود MuPDF

فرمت‌های پشتیبانی برنامه: CBZ، EPUB، PDF و XPS

این برنامه آنقدر سبک و کم‌حجم است که حتی حاوی یک رابط کاربری گرافیکی نیست! این برنامه تنها از طریق منوی فرمان با عبارت  [mupdf [path-to-file.pdf نمایش داده می‌شود و برخی امکانات آن نیز تنها با پارامترهای خاص اجرا می‌شوند. به عنوان مثال دستور [-p [password – برای فایل‌های محافظت شده با رمز عبور.

این برنامه برای هر کسی کاربرد ندارد اما برای کسانی که علاقه خاصی به منوی فرمان و امکانات آن دارند، یک انتخاب مناسب به شمار می‌رود.

ادوب ریدر

پس از اجرای برنامه، تمامی عملیات گشت و گذار بین صفحات فایل PDF از طریق میانبر‌های صفحه‌کلید امکان‌پذیر است. جهت مشاهده راهنمای کاربر برنامه و این میانبرهای اختصاصی به این لینک در سایت سازنده مراجعه نمایید. اگر از مرحله یادگیری و روان شدن بگذرید، بازدهی مناسبی در کار خود پیدا خواهید کرد. قابلیت‌هایی نظیر امضا، کدگذاری، جست‌وجو و… نیز در برنامه گنجانده شده‌اند. علاوه بر این برنامه به صورت متن باز طراحی شده و می‌توانید آن را مطابق با سلایق خود گسترش دهید.

نکته بعدی در خصوص این برنامه، تعهد حرفه‌ای آن به فایل‌های PDF است. بدین ترتیب عملکرد آن در اجرای فایل‌های رزولوشن‌ بالا و حجیم بسیار روان است. البته این قابلیت زمانی کاربردی است که شما نیز معمولا از فایل‌هایی با رزولوشن بالا استفاده کنید؛ در این صورت تفاوت برنامه با سایر رقیبان را حس می‌کنید. جهت دریافت برنامه به لینک زیر مراجعه نمایید.

دانلود برنامه به صورت رایگان
شما از چه نرم‌افزاری استفاده می‌کنید؟

اگر این برنامه‌ها بیش از حد سبک و کم‌حجم هستند و به دنبال امکانات بیشتری هستید، پیشنهاد می‌کنیم به دنبال برنامه‌های قوی‌تری همچون FoxitReader بروید. با این حال اگر شما نیز در این زمینه برنامه خاصی را به عنوان جایگزین مناسب ادوب ریدر مد نظر دارید، حتما نظرات خود را با ما و سایر خوانندگان به اشتراک بگذارید.



:: بازدید از این مطلب : 70
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 15 تير 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : computertours1

قفل کردن کامپیوتر و مسدودسازی دسترسی به آن در زمان بیکاری و عدم استفاده اهمیت زیادی دارد. در صورت عدم انجام این کار، بعید نیست یک نفر به سیستم کامپیوتری شما نزدیک شده و فایل‌های خصوصی‌تان را مرور کند. از آن بدتر، ممکن است با یک فرد ماهر برخورد کرده و وی یک بدافزار بر روی سیستم شما نصب کند، بدافزاری که نه یک بار، بلکه برای همیشه به وی اجازه می‌دهد به فایل‌هایتان دسترسی داشته باشد! اما قفل کردن ویندوز از تمامی این مشکلات جلوگیری خواهد کرد.

استفاده از ابزارهای داخلی برای قفل کردن ویندوز

فراموش نکنید یک بار دسترسی فردی ماهر به سیستم کامپیوتری شما، برابر با دسترسی همیشگی وی به فایل‌های محلی در درون سیستم، نظارت بر رفتار شما و دسترسی به پسوردهای حساب‌های کاربری مختلف در اینترنت است. حتی ممکن است این فرد از طریق وب کم همواره شما را مشاهده کند! اگرچه احتمال این موارد پایین است، اما وصل کردن یک فلش مموری به سیستم و تخلیه اطلاعات مهم در کسری از ثانیه کاری نیست که به مهارت نیاز داشته باشد و هر کسی قادر به انجام آن است. پس، حتما روش‌های قفل کردن ویندوز به کمک ابزارهای داخلی سیستم عامل را یاد بگیرید.
استفاده از کلیدهای میانبر برای قفل کردن ویندوز

بهتر است به دنبال روش‌های پیچیده نباشیم و سرراست‌ترین گزینه‌های پیش رو را انتخاب کنیم. تفاوتی ندارد در کجای ویندوز قرار داشته و مشغول چه کاری هستید، چرا که قفل کردن ویندوز با استفاده از کلیدهای ترکیبی میانبر بسیار سریع است. تنها کافی است کلیدهای ترکیبی Windows Key + L را بفشارید. البته، این کار از طریق فشردن سه کلید معروف Ctrl ،Alt و Delete نیز ممکن است. بعد از فشردن این سه کلید، با یک منو شامل چند گزینه روبه‌رو می‌شوید و باید گزینه Lock را برای قفل کردن ویندوز انتخاب کنید.

قفل کردن ویندوز

بدون شک برای قفل کردن ویندوز ، فشردن کلیدهای ترکیبی Windows Key + L روش ساده‌تری است. با این کار به لاک اسکرین ارسال شده و برای دسترسی مجدد به ویندوز باید پسورد آن را وارد کنید. فراموش نکنید برای جلوگیری از دسترسی دیگر افراد به سیستم به این روش، باید از قبل بر روی حساب کاربری ویندوز خود پسورد تعیین کرده باشید، در غیر این صورت، بعد از زدن کلیدهای ترکیبی Windows Key + L، دسترسی مجدد بدون وارد کردن پسورد ممکن است. برای تعیین پسورد به مسیر Settings > Accounts > Sign-in options رفته و فیلد Password را پر کنید. اگر اکنون هیچ پسوردی ندارید، فیلد پسورد کنونی (Current Password) را خالی بگذارید. روش سریعتر قرار دادن پسورد بر روی اکانت ویندوز، فشردن کلیدهای Ctrl ،Alt و Delete و سپس انتخاب گزینه Change Password (همانند تصویر بالا) است.
تعیین زمان وقفه کوتاه برای قفل کردن ویندوز به صورت خودکار

استفاده از کلیدهای میانبر بدون شک بهترین روش برای قفل کردن ویندوز بدون وقفه و طی کسری از ثانیه است. البته، بعید نیست اتفاقی سبب شود ناخودآگاه از جای خود بلند شده و فشردن این کلیدهای ترکیبی را فراموش کنید. اگرچه ویندوز بعد از مدتی وقفه و بدون کار ماندن به طور خودکار سیستم را قفل می‌کند، اما در حالت پیشفرض این زمان بسیار طولانی است و بعید نیست در این زمان، کسی به سیستم دسترسی پیدا کند. بهترین راهکار، کوتاه کردن وقفه بین بیکار ماندن سیستم و قفل شدن خودکار است.

برای تعیین زمان وقفه در ویندوز 10، قسمت Settings را باز کرده و عبارت Screensaver را جستجو کنید. در ادامه گزینه Change screen saver را انتخاب کنید. از آنجایی که استفاده از اسکرین سیور برای مانیتورهای امروزی ضروری نیست، خوشبختانه در حالت کلی مجبور نیستید برای استفاده از این متد اسکرین سیور را فعال کنید.

از لیست موجود، یکی از اسکرین سیورها را انتخاب کرده و یا بنابر سلیقه خود یک مورد جدید دانلود کنید. در ادامه، می‌بایست یک عدد بر حسب دقیقه برای تعیین وقفه تا فعال‌سازی خودکار آن مشخص کنید. حالا، اگر None را انتخاب کنید، کامپیوتر بعد از سپری کردن این زمان مشخص، به جای نمایش اسکرین سیور، ویندوز را قفل می‌کند. زدن تیک گزینه On resume, display logon screen را فراموش نکنید.

قفل کردن ویندوز

هر چه این عدد بر حسب دقیقه بیشتر باشد، امنیت سیستم شما بیشتر کاهش می‌یابد. البته فراموش نکنید پایین بودن آن نیز آزاردهنده است، چرا که به عنوان نمونه بعد از یک دقیقه بیکار ماندن پشت سیستم، مجبورید هر دفعه ویندوز را از حالت اسکرین سیور در بیاورید و یا اینکه مجددا پسورد خود را وارد کنید. برای جلوگیری از این اتفاق، یک بازه زمانی معقول برای قفل کردن ویندوز به صورت خودکار تعیین کند. پیشنهاد ما 3 دقیقه است.

فراموش نکنید همچنین به مسیر Settings > Accounts > Sign-in options رفته و زیر قسمت Require sign-in، گزینه When PC wakes from sleep را انتخاب کنید. با این کار، در زمانی که ویندوز از حالت Sleep خارج می‌شود، وارد کردن مجدد پسورد برای استفاده از سیستم ضروری است.

همچنین بخوانید :

آموزش نحوه افزودن هایبرنیت به ویندوز 7 ، 8.1 و 10
استفاده از Dynamic Lock برای قفل کردن ویندوز

ویندوز 10 را باید گل سرسبد تمامی نسخه‌های ویندوز دانست که روز به روز به امکانات آن افزوده می‌شود. همانطور که می‌دانید، جدیدترین به روزرسانی کلی این سیستم عامل، آپدیت Creators Update نام داشته و در آوریل امسال (فروردین و یا اردیبهشت) عرضه می‌شود. یکی از قابلیت‌های جدید این آپدیت Dynamic Lock است که قفل کردن ویندوز با آن به سادگی ممکن می‌شود. با استفاده از این قابلیت، سیستم در زمان دور شدن کاربر به صورت خودکار قفل می‌شود. اگر جزو کاربران Windows Insider نیستید، می‌بایست برای استفاده از این ویژگی مدت زمان بیشتری منتظر بمانید.

ابتدا مطمئن شوید گوشی موبایل و یا یک دستگاه همراه دیگر شما از طریق بلوتوث به سیستم کامپیوتری وصل شده است. به مسیر Settings > Accounts > Sign-in Options رفته و به دنبال Dynamic lock بگردید. در این قسمت، تیک گزینه Allow Windows to detect when you’re away and automatically lock the device را بزنید. از این پس، کامپیوتر به محض از دست دادن اتصال خود با بلوتوث، قفل خواهد شد. پس، فراموش نکنید تا حین دور شدن از سیستم کامپیوتری، گوشی موبایلتان را همراه خود بیاورید. همچنین فراموش نکنید برد نسخه‌های جدید بلوتوث‌ معمولا زیاد است (بیشتر از چهل یا پنجاه متر).
دانلود ویدیو

از مزایای استفاده از این متد، عدم قفل کردن ویندوز به صورت خودکار بعد از مدت زمانی بیکار ماندن سیستم است. در عوض، هرگز نباید برد بالای بلوتوث را فراموش نکنید. بعید نیست تا وقتی در شعاع پنجاه متری کامپیوتر خود قرار دارید، فردی به آن دسترسی پیدا کند. بهترین توصیه، استفاده از Dynamic lock و وقفه زمانی کوتاه در کنار هم برای قفل کردن ویندوز به صورت خودکار است. اما، اولویت اصلی، فشردن کلید‌های ترکیبی Windows Key + L برای قفل کردن بلادرنگ ویندوز است.
استفاده از نرم افزارهای جداگانه برای قفل کردن ویندوز

ابزارهای داخلی ویندوز، امنیت 100 درصد را برای کاربران همراه ندارند و بهتر است تا از نرم افزارهای تولید شده به دست بهترین توسعه‌دهندگان دنیا نیز بهره ببریم. اگر هیچ یک از روش‌های قفل کردن ویندوز که در بالا به آن اشاره کردیم برای شرایط شما مناسب نیست، از ابزارهای رایگان معرفی شده در زیر کمک بگیرید. با کلیک بر روی نام هر نرم افزار، به صفحه دانلود آن منتقل می‌شوید.
نرم افزار Bluelock

اگر از سیستم عامل ویندوز 7 و یا 8.1 استفاده می‌کنید، می‌توانید قابلیت Dynamic lock ارائه شده در آپدیت بعدی ویندوز 10 را با استفاده از نرم افزار Bluelock در اختیار داشته باشید. این نرم افزار، ابزاری ساده برای قفل کردن ویندوز به صورت خودکار با استفاده از اتصال بلوتوث است. تنها کافی است تا زمان مورد نظر برای انتظار پیش از قفل کردن ویندوز را تعیین کنید. قفل کردن ویندوز
نرم افزار Predator

ترفندهای متفاوتی برای قفل کردن ویندوز وجود دارند. به عنوان نمونه می‌توانید این کار را به کمک نرم افزار Predator و با استفاده از یک درایو یو اس بی انجام دهید. در واقع با استفاده از این نرم افزار، فلش یو اس بی را تبدیل به کلید ورود به کامپیوتر خواهید کرد و سیستم بدون اتصال این فلش یو اس بی کار نمی‌کند.
همچنین بخوانید :

آموزش کامل نصب ویندوز از روی فلش مموری ؛ حرفه‌ای عمل کنید
دانلود ویدیو

استفاده از نرم افزار Predator روشی حرفه‌ای و پیشرفته و برای قفل کردن ویندوز است و امنیت را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد. یکی از نکات مثبت این نرم افزار این است که نمی‌توان فرآیند آن را از طریق تسک منیجر، تب Processes متوقف کرد. همچنین وقتی فردی پسورد اشتباه وارد کند، یک هشدار با صدای بالا تولید می‌کند. تنها کافی است تا حین بلند شدن از پشت سیستم کامپیوتری خود، فلش یو اس بی را از آن جدا کنید.
نرم افزار Lock My PC

اگر ترجیح می‌دهید بدون استفاده از فلش یو اس بی، ویندوز را به صورت حرفه‌ای قفل کنید، نرم افزار Lock My PC یکی از بهترین انتخاب‌های پیش رو است. این ابزار رایگان به کاربر اجازه می‌دهد لاک اسکرین پیشفرض ویندوز را با غیر فعال کردن موس و دیسک درایوها لغو کند. البته، دیگر ادمین‌ها همچنان می‌توانند به ویندوز لاگین کنند. قفل کردن ویندوز ، اکنون به کمک کلیدهای ترکیبی مورد نظر کاربر ممکن می‌شود. این امکان وجود دارد تا بعد از گذشت مدت زمانی از قفل ماندن ویندوز، کاربر از حساب کاربری خود خارج شود و یا سیستم به طور کامل خاموش شود.



:: بازدید از این مطلب : 86
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 15 تير 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : computertours1

تصاویر ثبت شده از لحظه لحظه زندگی را باید گنجینه‌ای از خاطرات دانست که با گذر زمان ارزششان بیشتر می‌شود. بهترین روش‌ برای محافظت از این آلبوم خاطرات، گرفتن بکاپ از عکس ها است. خوشبختانه ابزارهای زیادی وجود دارند که به کاربران کمک می‌کنند به راحتی در سیستم کامپیوتری خود از تصاویر بکاپ گیری کنند. در ادامه 8 مورد از بهترین ابزارها برای گرفتن بکاپ از عکس ها را معرفی خواهیم کرد.

تمامی سرویس‌های نام برده در ادامه، دارای وب سایت و یا اپلیکیشن متناظر برای خود بوده و به کاربران اجازه می‌دهند بعد از گرفتن بکاپ از عکس ها ، همواره به آن‌ها در کسری از ثانیه دسترسی داشته باشند. در این لیست ممکن است نام برخی از سرویس‌ها به گوشتان آشنا باشد، اما احتمالا نام برخی دیگر از ابزارها را هرگز تاکنون نشنیده‌اید. در نظر داشته باشید سرویس‌های بسیار زیادی برای گرفتن بکاپ از عکس ها وجود دارند، اما موارد ذکر شده در زیر، دارای ویژگی‌های منحصربه‌فردی بوده و از دیگر سرویس متمایز شده‌اند.
رایگان یا پولی، مسئله این است!

در بین این موارد، سرویس‌هایی یافت می‌شوند که با وجود ارائه چندین گیگابایت حجم به کاربران، تماما رایگان هستند. برخی دیگر از سرویس‌ها، دارای قابلیت‌های خاصی بوده و آن‌ها را تنها به مشترکین خود (با پرداخت اشتراک ماهیانه یا سالیانه) ارائه می‌کنند. توضیحات مربوط به هر کدام را به خوبی خوانده و در نهایت مناسب‌ترین سرویس(ها) را برای خود انتخاب کنید. با کلیک بر روی نام هر سرویس به صفحه وب مرتبط با آن ارسال می‌شوید.
Google Photos Desktop Uploader

فضای ذخیره سازی رایگان : 15 گیگابایت (شامل گوگل درایو و جیمیل)

گرفتن بکاپ از عکس ها

حدود دو سالی است گوگل فوتوز به حجم انبوه سرویس‌های گوگل اضافه شده و هر کاربر تنها با ساخت یک حساب کاربری می‌تواند در کنار دیگر سرویس‌های ارزشمند گوگل به آن نیز دسترسی داشته باشد. تجمیع تمامی سرویس‌ها تحت یک حساب کاربری در کنار رایگان بودن، سبب شده Google Photos به ابزار پیشفرض بسیاری از کاربران برای گرفتن بکاپ از عکس ها تبدیل شود. حین راه‌اندازی سرویس، Google Photos به کاربر اجازه می‌دهد از عکس‌ها و ویدیوهای موجود در کامپیوترهای واقع در مکان‌های مختلف (کامپیوتر رومیزی و دستگاه‌های متصل به آن، لپ تاپ و فولدر My Pictures) نسخه پشتیبانی تهیه کند. کاربر می‌تواند دیگر کامپیوترهای واقع در آن سوی جهان را نیز به منظور گرفتن بکاپ از عکس ها و ویدیوها به سرویش معرفی کند.

Google Photos دارای دو گزینه برای اندازه عکس است. با انتخاب گزینه «کیفیت بالا» (High quality)، حجم فایل در مقایسه با اندازه واقعی آن کم می‌شود، اما در عوض کاربر می‌تواند به میزان نامحدود تصویر آپلود کند. با انتخاب «اورجینال» (Original، تصویر در اندازه واقعی خود در سرویس آپلوده شده و به همان میزان از حجم باقی‌مانده کاربر کم می‌شود. از آنجایی که گوگل با سخاوتمندی تمام 15 گیگابایت فضای رایگان برای گرفتن بکاپ از عکس ها در اختیار کاربران قرار می‌دهد، پیشنهاد می‌کنیم با انتخاب گزینه Original، تصاویر را در بهترین حالت ممکن ذخیره کنید.

همچنین بخوانید :

وایت بالانس خودکار به اپلیکیشن Google Photos آمد

نکته مهم اینجاست که با پر شدن این 15 گیگابایت، کاربر می‌تواند یک حساب جدید دیگر در گوگل به صورت رایگان ایجاد کرده و مجددا 15 گیگابایت حجم برای گرفتن بکاپ از عکس ها و فایل‌های خود به دست بیاورد. اگر می‌خواهید تمامی فایل‌هایتان به صورت منسجم در یک حساب کاربری نگهداری شوند، می‌توانید با پرداخت ماهیانه 1.99 دلار حجم خود را به 100 گیگابایت و با پرداخت ماهیانه 9.99 دلار حجم خود را به 1 ترابایت افزایش دهید. یکی از مزایای اصلی Google Photos امکان دسترسی به آن در کنار دیگر سرویس‌ها، تنها با داشتن یک حساب کاربری در گوگل است، به همین دلیل کاربران می‌توانند عکس‌های خود را از طریق دستگاه‌های مختلف اعم از گوشی هوشمند، تبلت و دیگر دستگاه‌ها در این سرویس بارگذاری کنند.
Flickr Pro

فضای ذخیره سازی رایگان : 1 ترابایت

گرفتن بکاپ از عکس ها

اگرچه میزان محبوبیت Flickr در چند سال اخیر کاهش پیدا کرده است، اما هنوز به عنوان یکی از بهترین مکان‌ها برای نمایش و گرفتن بکاپ از عکس ها محسوب می‌شود. با ثبت نام در وب سایت به صورت رایگان، حجم عظیم و باورنکردنی بالغ بر 1 ترابایت برای بکاپ گیری از تصاویر دریافت خواهید کرد. فراموش نکنید باید تصاویر را از طریق وب سایت Flickr در حساب کاربری خود بارگذاری کنید.

برای بکاپ گیری از تصاویر از طریق کامپیوتر، کاربر باید یک حساب Pro برای خود ایجاد کند که هزینه آن به صورت ماهیانه 5.99 دلار و به صورت سالیانه 49.99 دلار است. با ایجاد اکانت Pro کاربر می‌تواند ابزار Flickr با نام Desktop Auto-Uploadr را بر روی کامپیوترش نصب کرده و از این طریق حساب خود را مدیریت کند. با استفاده از سرویس پولی Flickr برای گرفتن بکاپ از عکس ها ، از شر تبلیغات آزاردهنده رها شده و یک ابزار آمارگیری حرفه‌ای دریافت می‌کنید. این آمارگیر، تعداد بازدید (از عکس‌های عمومی) را نمایش می‌دهد.

علاوه بر میزبانی از تصاویر کاربران، Flickr دارای قابلیت‌های کاربردی زیاد و رایگان دیگری است که به عنوان نمونه به کاربران اجازه می‌دهد تمامی تصاویر Flickr خود را دانلود کنند. این کار، وقتی کاربر می‌خواهد از تصاویر خود در محلی دیگر بکاپ تهیه کند، بسیار مفید است. این سرویس مکانی مناسب برای تمامی عکاسان خوش ذوق است. استفاده از Flickr در حالت عادی رایگان بوده و سرویس اشتراکی آن نیز هزینه کمی از کاربران طلب می‎‌کند.
Photo Transfer App

فضای ذخیره سازی : مشخص نشده (نیازمند دریافت اشتراک)

گرفتن بکاپ از عکس ها

نرم افزارها و ابزارهای زیادی برای ارسال تصاویر از یک دستگاه به دستگاهی دیگر وجود دارند. در این بین، نرم افزار Photo Transfer App تنها موردی است که قابلیت گرفتن بکاپ از عکس ها نیز در آن فراهم شده است. در حالت پیشفرض، اپلیکیشن به کاربر اجازه می‌دهد در آن واحد، پنج فایل را به صورت رایگان جابه‌جا کند.

آپگرید به نسخه Pro (با پرداخت 4.99 دلار)، این محدودیت را رفع کرده و قابلیت گرفتن بکاپ از عکس ها را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. با کلیک بر روی آیکون تنظیمات در قسمت پایین سمت راست برنامه، می‌توان مسیر پوشه پشتیبان‌گیری را مشخص کرد. جابه‌جا کردن تصاویر بکاپ گرفته شده به اپلیکیشن Photo Transfer App در دیگر دستگاه‌‎ها، کار ساده‌ای بوده و با زدن دکمه Discover Devices در برنامه ممکن می‌شود. اپلیکیشن در ادامه تمامی دستگاه‌های متصل به همان شبکه را تشخیص داده و به کاربر اجازه می‌دهد تصاویر خود را جابه‌جا کند.

حین کار کردن با اپلیکیشن Photo Transfer App با مکث آن در تشخیص دستگاه‌ها روبه‌رو شدیم. در هر صورت، این برنامه را باید ابزاری مناسب برای گرفتن بکاپ از عکس ها در دستگاه‌های Amazon و مک دانست، چرا که بیشتر ابزارهای بکاپ گیری از تصاویر، از  این دستگاه‌ها پشتیبانی نمی‌کنند.
استفاده از فضای ذخیره ابری برای گرفتن بکاپ از عکس ها

سرویس‌‎های ذخیره‌سازی ابری آشنا، رایگان و قابل اعتماد زیادی برای بکاپ گیری از تصاویر وجود دارند. تمامی ابزارهای نام برده در ادامه، به شیوه یکسانی عمل می‌کنند. آن‌ها برای دسترسی سریع، فولدرهای کامپیوتری، میانبرهای دسکتاپ و یا چندین آیکون در تسک‌بار ایجاد می‌کنند. آیکون نوتیفیکیشن از اهمیت خاصی برخوردار است، چرا که به کاربر اجازه می‌دهد به تنظیمات (Preferences / Settings) دسترسی پیدا کرده و رفتار پیشفرض آن را تغییر دهد.

بهترین بخش استفاده از فضای ذخیره ابری برای گرفتن بکاپ از عکس ها ، راحتی در استفاده، همچون کشیدن و رها کردن هر تصویر در فولدر مربوط به خود است. به محض انجام این کار، کاربر می‌تواند از هر سیستم کامپیوتر و یا موبایل دیگر، که برنامه مشابهی بر روی آن نصب شده، به تمامی تصاویر خود دسترسی داشته باشد. گفتنی است دسترسی به تصاویر، از طریق اپلیکیشن تحت وب و همچنین اپلیکیشن رایگان اندروید و آی او اس هر سرویس نیز ممکن است.
Google Drive

فضای ذخیره سازی رایگان : 15 گیگابایت (شامل گوگل فوتوز و جیمیل)

گرفتن بکاپ از عکس ها

اگر ترجیح می‌دهید به جای Google Photos از یک سرویس ذخیره‌سازی ابری استفاده کنید، بدون شک گوگل درایو بهترین انتخاب‌ پیش رو است. با نصب برنامه آن، ابزارهای معادل آفیس گوگل (Docs ،Sheets و Slides) نیز به کامپیوتر اضافه می‌شوند. برخلاف Google Photos، این سرویس تمامی تصاویر موجود در اکانت Google Drive را در داخل کامپیوتر دانلود می‌کند تا کاربر بتواند در کنار گرفتن بکاپ از عکس ها ، به راحتی به آن‌ها دسترسی داشته باشد. البته کاربر می‌تواند از بخش نوتیفیکیشن کامپیوتر، به گزینه Preferences دسترسی پیدا کرده و عکس‌های مورد نظر را برای دانلود شدن انتخاب کند. نصب پیشفرض اپلیکیشن Google Drive در تمامی گوشی های اندرویدی و امکان دسترسی به آن در کنار دیگر سرویس‌های گوگل تنها تحت یک حساب کاربری، Google Drive را به رقیبی سرسخت برای دیگر ابزارهای گرفتن بکاپ از عکس ها تبدیل می‌کنند.
OneDrive

فضای ذخیره سازی رایگان : 5 گیگابایت

گرفتن بکاپ از عکس ها

سرویس پیشفرض ذخیره‌سازی ابری مایکروسافت، حین نصب ویندوز 10 بر روی تمامی سیستم‌های کامپیوتری نصب می‌شود. حتی در نسخه‌های اولیه این سیستم عامل نیز کاربران می‌توانند برنامه وان درایو را به صورت جداگانه دریافت و نصب کنند. بر روی آیکون نوتیفیکیشن کامپیوتر (فلش رو به بالا واقع در گوشه سمت راست تسک‌بار شامل آیکون‌‎ها کوچک نرم افزارهای مختلف) کلیک راست کرده و سپس Settings را انتخاب کنید. در اینجا گزینه‌هایی را برای گرفتن بکاپ از عکس ها و ویدیوها در اکانت OneDrive به محض اتصال یک دستگاه به کامپیوتر مشاهده می‌کنید. در تب‌های این صفحه گزینه‌های دیگری نیز وجود دارند. انتخاب فولدر مورد نظر برای بکاپ گیری از فایل‌های آن، ذخیره فایل‌های رسانه از دستگاه‌های متصل‌شده به کامپیوتر و ذخیره خودکار اسکرین شات در OneDrive را باید از جمله این گزینه‌ها دانست.

مایکروسافت اخیرا سرویس ذخیره‌سازی ابری خود را بهبود بخشیده است. اکنون در رابط کاربری اپلیکیشن عادی و اپلیکیشن تحت وب OneDrive، شاهد یک بخش جداگانه با عنوان Photos هستیم و تمامی تصاویر بکاپ گرفته شده به ترتیب تاریخ در این بخش به نمایش در می‌آیند. از آنجایی که با نصب جدیدترین نسخه ویندوز این ابزار را حاضر و آماده دریافت می‌کنید، بهتر است تا از 5 گیگابایت فضای رایگان آن حتما استفاده کنید.
Dropbox

فضای ذخیره سازی رایگان : 2 گیگابایت

گرفتن بکاپ از عکس ها

دراپ باکس را باید یکی از نخستین سرویس‌های ذخیره‌سازی ابری دانست و به همین دلیل با وجود ارائه کمترین فضای ذخیره‌سازی رایگان، یک رقیب جدی برای دیگر سرویس‌های مشابه محسوب می‌شود. افزودن قابلیت‌های جدید به مرور زمان را باید از دیگر دلایل انتخاب Dropbox توسط کاربران برای گرفتن بکاپ از عکس ها دانست. آیکون نوتیفیکیشن کامپیوتر آن، اطلاعیه‌ها و فایل‌های اخیر آپلود و یا ویرایش شده را در قالب یک لیست به نمایش می‌گذارد. کاربر می‌تواند لینک هر کدام از این فایل‌ها را کپی کرده و آن را با دیگران به اشتراک بگذارد. در بخش Preferences، که امکان دسترسی به آن از طریق آیکون نوتیفیکیشن نیز وجود دارد، می‌توان قابلیت آپلود خودکار تصاویر، ویدیوها و اسکرین شات‌ها را فعال کرد. Dropbox را باید یک ابزار بدون نقص و فوق‌العاده دانست که تنها ایراد آن، حجم پایین 2 گیگابایتی است.
iCloud

فضای ذخیره سازی رایگان : 5 گیگابایت

گرفتن بکاپ از عکس ها

هر محصول، سرویس و یا اپلیکیشنی که با « i » آغاز شود، به صورت واضح با شرکت اپل مرتبط است. خوشبختانه آی کلاد بر روی کامپیوتر نیز کار می‌کند. نصب نرم افزار کامپیوتر آن، به چند دقیقه زمان نیاز داشته و در انتها از کاربر می‌خواهد برای تکمیل فرآیند، سیستم را ری‌استارت کند. خوشبختانه یا متاسفانه iCloud حین نصب‌شدن، برخی دیگر از ابزارهای مرتبط با اپل را نیز نصب می‌کند، ابزارهایی که اغلب کاربران آن‌ها را بدون استفاده می‌دانند. اگرچه iCloud سرویس قدرتمند و بسیار مناسبی است، اما استفاده از آن تنها زمانی توصیه می‌شود که کاربر از دستگاه‌های اپل در کنار یک کامپیوتر ویندوزی استفاده می‌کند.

همچنین بخوانید :

چگونه از گوشی آیفون خود به وسیله آیتونز بکاپ بگیریم؟
Amazon Drive

فضای ذخیره سازی رایگان : 5 گیگابایت (نیازمند به دریافت اشتراک Prime آمازون)

گرفتن بکاپ از عکس ها

کاربران Prime آمازون کوله‌باری از امکانات مختلف را دریافت می‌کنند. به عنوان نمونه، باید به دریافت 5 گیگابایت فضا در آمازون درایو برای گرفتن بکاپ از عکس ها ، ویدیوها و دیگر انواع فایل‌ها اشاره کرد. وقتی Amazon Drive را در کامپیوتر نصب می‌کنید، می‌توانید فولدر مورد نظر برای همگام‌سازی با حساب کاربری خود را انتخاب کنید. گفتنی است آمازون دارای یک سرویس با نام پرایم فوتوز (Prime Photos) است که تنها برای سیستم عامل‌های اندروید و آی او اس در دسترس بوده و گرفتن بکاپ از عکس ها و انواع دیگر فایل‌ها در آن به صورت نامحدود ممکن است. از آنجایی که این سرویس به صورت یک برنامه جداگانه برای کامپیوتر در دسترس نیست، کاربران باید از همان Amazon Drive برای گرفتن بکاپ از عکس ها استفاده کنند. اگر جزو کاربرانی هستید که بیشتر از گوشی هوشمند و یا تبلت خود استفاده می‌کنید، بدون شک Prime Photos گزینه بهتری برای شماست.



:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 15 تير 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : computertours1

چیزهای فوق‌العاده بسیاری در زندگی رایگان هستند که از جمله آنها می‌توان به اپلیکیشن های گوشی های هوشمند اشاره کرد. هرچند، تعداد این نرم افزارها واقعا بالاست و احتمالا بسیاری از کاربران فرصت بررسی تک به تک آنها را ندارند. به همین جهت ما تلاش کردیم تا با جمع‌آوری لیستی از بهترین برنامه های رایگان اندروید و آی او اس در هفته گذشته، کار شما را آسان کنیم.

بهترین برنامه های رایگان اندروید و آی او اس هفته گذشته
Jet’s Pizza

دسته‌بندی: غذایی / دانلود رایگان: اندروید

بهترین برنامه های رایگان اندروید

سفارش غذا به سبکی نوین! کاربران با نصب این اپلیکیشن می‌توانند به صورت اینترنتی، پیتزای مورد علاقه خود را سفارش داده و آن را تحویل بگیرند.
Private Browser

دسته‌بندی: بهره‌وری / دانلود رایگان: آی او اس

بهترین برنامه های رایگان اندروید

“Private Browser” بر خلاف نامی که دارد یک مرورگر اینترنتی نیست؛ بلکه نرم افزاری سودمند با ظاهر شبیه به مرورگر سافاری است که به کمک آن، جستجو، مدیریت فایل‌ها، مشاهده تاریخچه جستجو و قرار دادن کلمات عبور روی فایل‌های مختلف امکان‌پذیر خواهد بود. علاوه بر این، از “Private Browser” می‌توان به عنوان یک مدیریت فایل با توانایی افزایش سرعت دانلود یا نمایشگر اسناد مختلف نیز استفاده کرد.
Soon

دسته‌بندی: اجتماعی / دانلود رایگان: آی او اس

بهترین برنامه های رایگان اندروید

بسیاری از شرکت‌ها تلاش دارند تا با عرضه نرم افزاری جامع و کارآمد، توجه کاربران را به خود جلب کنند. “Soon” نیز با همین رویکرد طراحی شده است.

با نصب رایگان این اپلیکیشن، امکان جستجوی رویدادهای جدید، باخبر شدن از آغاز رویدادهای مختلف، ساخت گروه‌های متنوع و گفتگو با دوستان وجود خواهد داشت. پس اگر از افرادی هستید که همیشه مراسم‌های مهم را دنبال می‌کنید، این نرم افزار بهترین انتخاب برای شما خواهد بود.
Squads

دسته‌بندی: اجتماعی / دانلود رایگان: آی او اس

بهترین برنامه های رایگان اندروید

“Squads” با هدف ایجاد محیطی دوستانه برای ارتباط با دوستان یا افرادی که آنها را دوست دارید، طراحی شده است و کاربران می‌توانند به صورت کاملا رایگان به بحث و تبادل نظر در رابطه با موضوعات مختلف مثل مد، ورزش، برنامه‌های آخر هفته یا هر چیزی دیگری بپردازند. علاوه بر ایجاد موضوعات جدید، ملحق شدن به گروه‌های دیگر نیز امکان‌پذیر بوده و هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.
plug.dj

دسته‌بندی: صوتی / دانلود رایگان: اندروید

بهترین برنامه های رایگان اندروید

“plug.dj” یکی از بهترین برنامه های رایگان اندروید بوده و طی هفته اخیر نیز مورد استقبال کاربران قرار گرفته است. البته این‌بار خبری از یک نرم افزار پخش موسیقی نیست، بلکه “plug.dj” با ایجاد محیطی متفاوت برای گوش کردن به آهنگ‌های مختلف، ساخت لیست مورد علاقه، امتیاز دادن به آنها و چت کردن با دیگر شنوندگان، به کاربران در پیدا کردن آهنگ‌های جدید و آشنا شدن با سبک‌های مختلف کمک زیادی می‌کند.
Libby

دسته‌بندی: کتاب / دانلود رایگان: اندروید – آی او اس

بهترین برنامه های رایگان اندروید

اگر از علاقه‌مندان به کتاب و کتاب‌خوانی هستید، ما نرم افزار “Libby” را پیشنهاد می‌کنیم. در این اپلیکیشن جدید که یکی از بهترین برنامه های رایگان اندروید و آی او اس محسوب می‌شود، هزاران کتاب صوتی و کناب الکترونیکی رایگان وجود دارد که خوشبختانه از تمام آنها می‌توان استفاده کرد.

کافی‌ست در محل مورد نظر، نام کتاب مربوطه را جستجو کرده یا از لیست پیش رو، یکی را به دلخواه انتخاب کنید. برای مطالعه یا گوش دادن به کتاب‌ها نیز می‌توان از پخش‌کننده داخلی “Libby” استفاده کرد. به‌علاوه، در صورت داشتن یکی از تبلت های کیندل، می‌توانید مابقی کتاب را در محل دیگری مطالعه کنید!
GrammarPal

دسته‌بندی: بهره‌وری / دانلود رایگان: اندروید

بهترین برنامه های رایگان اندروید

این روزها برای ارتباط با افرد سراسر دنیا باید زبان انگلیسی را به بهترین شکل ممکن فرا گرفت. تاکنون نرم افزارهای بسیاری به منظور یادگیری انگلیسی و بررسی تلفظ لغات مختلف توسعه داده شده؛ اما وظیفه “GrammarPal” پیدا کردن اشتباهات دستوری متون مختلف و تصحیح آنها است.

کاربران با نصب رایگان این برنامه قدرتمند می‌توانند متن نرم افزارهای مختلف را اسکن، مشکلات مختلف را پیدا کرده و آنها را با لغات یا عبارات مناسب عوض کنند.



:: بازدید از این مطلب : 81
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 15 تير 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : computertours1

در جریان رویداد مایکروسافت بیلد 2017 شاهد عرضه آپگریدهایی اساسی برای Cognitive Services بودیم. به عنوان نمونه می‌توان به افزوده شده قابلیت ترجمه همزمان در پاورپوینت با استفاده از آن اشاره کرد.

کاربران با استفاده از Cognitive Services می‌توانند تنها با نوشتن چند خط کد مختصر، برنامه‌ها و نرم افزارهایی قدرتمند و دارای الگوریتم‌های پیچیده ایجاد کنند. با استفاده از این سرویس می‌توان برای تمامی پلتفرم‌ها اعم از اندروید و آی او اس برنامه نوشت. قابلیت ترجمه همزمان در پاورپوینت با استفاده از همین سرویس ایجاد شده است.

قابلیت ترجمه همزمان در پاورپوینت
سرویس ترجمه همزمان در پاورپوینت Presentation Translator نام دارد

هری شام (Harry Shum) به عنوان معاون اجرایی بخش هوش مصنوعی مایکروسافت، در جریان رویداد مایکروسافت بیلد 2017 اعلام کرد ویژگی جدیدی به نرم افزار اختصاصی این شرکت برای ایجاد کنفرانس‌ها افزوده شده است. به لطف قابلیت Presentation Translator شاهد امکان ترجمه همزمان ارائه‌ها و سخرانی‌ها در پاورپوینت خواهیم بود. سرویس Presentation Translator از رابط کاربردی برنامه‌نویسی سرویس ترجمه جدید مایکروسافت استفاده می‌کند.

البته ترجمه همزمان در پاورپوینت به معنی ترجمه اسلاید به اسلاید در همان فایل پاورپوینت همزمان با ارائه یک فرد نیست. به لطف این قابلیت، یک رونوشت به زبانی خاص از آنچه یک فرد در حال ارائه است ایجاد شده و کاربران حاضر در سخنرانی، با استفاده از یک لینک اختصاصی به پاورپوینت دارای یک زبان خاص دسترسی خواهند داشت. فرد کنفرانس‌دهنده در زبان مورد نظر خود اقدام به ارائه مطالب نمونه و دیگر افراد حاضر، آن را در زبان خود مشاهده خواهند کرد.



:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 15 تير 1396 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد